-
Płatki owsiane na mleku z jabłkiem, miodem i cynamonem, pieczywo pszenne graham, wędlina, papryka, herbata z cytryną i imbirem.
-
Bułki zwykłe i otrębowe, masełko, konfitura z malin, szynka drobiowa, biała rzodkiew do chrupania, ciepłe mleko, herbata z dzikiej róży słodzona miodem.
-
Pieczywo wieloziarniste z masłem i pasta z tuńczyka z warzywami, kasza jaglana z mlekiem, owocami suszonymi i orzechami, herbata z lipy z miodem.
-
Pieczywo wielozbożowe z masłem czosnkowym, jajko gotowane, szczypiorek, ogórek świeży gruntowy, kawa zbożowa na mleku.
-
Kanapki z pieczywa pszennego i żytniego z masłem, serem żółtym, pomidorem i kiełkami rzodkiewki, herbata rumiankowa.
-
Bułka pełnoziarnista z twarożkiem ziołowym, pomidor, szynka, kakao na mleku.
-
Pieczywo pszenne i mieszane, masło, pasta z soczewicy z warzywami, filet z indyka pieczony, kiszony ogórek, sałata, ciepłe mleko, herbata gruszkowa.
-
Bułki otrębowe, masło, pasta jajeczna z kiełkami rzeżuchy, papryka zielona i czerwona, kawa zbożowa na mleku, herbata miętowa z imbirem.
-
Chleb razowy z pomidorem i bazylią, koktajl bananowy na jogurcie naturalnym, woda z cytryną.
-
Sałatka owocowa z banana, brzoskwini i gruszki, wafle zbożowo-ryżowe, kefir, herbatka owocowa.
-
Serek twarogowy z owocami, podpłomyki, herbata ziołowa.
-
Kaszka manna z jabłkiem prażonym i jagodami, herbata z cytryną.
-
Deser jogurtowy z jabłkiem i bakaliami, herbata ziołowo-owocowa.
-
Mleko z płatkami kukurydzianymi, tarte jabłko z pestkami dyni i rodzynkami, woda mineralna.
-
Muffinki z mąki żytniej nadziewane konfiturą – własny wypiek, kawa zbożowa na mleku.
-
Polenta z suszonymi śliwkami, daktylami, i płatkami migdłowymi, herbata owocowa.
-
Zupa warzywna z soczewicą, kotleciki z kurczaka sosie ziołowym, ziemniaki puree, gotowany groszek z marchewką, melon, kompot wieloowocowy.
-
Krem marchewkowo-porowy z grzankami, gulasz z mięsa drobiowego, kasza gryczana, surówka z marchewki, jabłka i brzoskwini, mandarynki, woda mineralna.
-
Zupa pomidorowa z makaronem, kurczak w sosie serowym, ryż brązowy, brokuł gotowany, marchewka do chrupania, kompot z jabłek.
-
Zupa ogórkowa z kaszą, mintaj pieczony w sosie śmietankowo-koperkowym, ziemniaki puree z zieloną pietruszką, surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem, gruszka,woda mineralna z miętą.
-
Zupa pieczarkowa z kluskami, ziemniaki puree z koperkiem, jajko sadzone, mizeria z jogurtem naturalnym, kalarepka do chrupania, kompot z czarnej porzeczki.
-
Zupa kalafiorowa z warzywami, klopsiki z indyka w sosie bazyliowo-pomidorowym, kasza gryczana, buraczki tarte z jabłkiem, gruszka, woda mineralna.
-
Kapuśniak z białej kapusty z mięsem i ziemniakami, kluski z sera białego z sosem truskawkowym, talerz warzyw do chrupania (kalarepka, papryka, marchewka), kompot ze śliwek.
-
Rosół z makaronem i zieloną pietruszką, filet z kurczaka z pomidorami i mozzarella, ziemniaki, zielony ogórek z bazylią, rukolą i kminkiem, kompot jagodowy.
MagiCatering korzysta z plików cookies i innych technologii automatycznego przechowywania danych do celów statystycznych. Domyślnie zakładamy Twoją zgodę, ale zawsze możesz zmienić zdanie.Akceptuję Polityka prywatności Polityka prywatności